Vrijdag 25 Juni 2021 vanaf 19.30u

Eindelijk goed nieuws, nu de moeilijkste periode voorbij lijkt, kunnen wij terug in ons lokaal

Welkom door de Voorzitter, alle leden en nieuwe leden.

Met een gratis drink er is niets te betalen

Enkele voorstellen voor komende programma’s, zoals onze Clubwedstrijd,

Werken met onze 4k Grootbeeld  165cm met bijhorende Computer met de laatste techniek

waaronder SSD geintegreerd op het Moederbord, en speciaal NVIDIA HDMI enz

Bewerkingen , lessenreeks Photoshop enz, ook de 4de Virtuele fototentoonstelling is bespreekbaar

Vrijdag 9 juli 2021 vanaf 19.30u

Bespreking van nieuwe beelden van enkele nieuwe leden, ook deelname aan opendeur en Fototentoonstelling Hulste Kermis, hoe een programma instaleren op mijn laptop/Computer

Verlof

Vrijdag 3 September 2021 vanaf 19.30u

Binnenbrengen en voorbereiding Hulste Kermis

Zondag 5 September 2021 Open Deur en Fototentoonstelling  vanaf 10u doorlopend tot 18u

Vrijdag  17 September 2021 vanaf 19.30u

Afhalen foto' s uit de tentoonstelling van Hulste kermis, evaluatie van de tentoonstelling.

Definitief in gebruik name van uitgeteste Computer.

Beeldbespreking leden kunnen een 10 tal beelden doorsturen met www.wetransfer of meebrengen

Uitleg  over de volgende clubwedstrijd en korte bespreking vorige wedstrijd

Vrijdag 1 oktober 2021 vanaf 19.30u

Bespreking clubwedstrijd door tijdsgebrek vorige vergadering, evenals het ophalen van de foto’s opendeur Hulste kermis. Wij dringen er op aan van dit uiterlijk 1 oktober te doen, dit zoals U allemaal weet door plaatsgebrek. Wij starten ook vanaf vandaag met de nieuwe en laatste clubinzending voor het seizoen 2021. Het Thema is vastgelegd op Herfstbeelden ieder lid kan 10 beelden (1600x1200px) opsturen met www.wetransfer.com naar j.dewijn@skynet.be Sluitingsdatum 25 November 2021.

Wij bekijken nogmaals de  onderschatte mogelijkheden van het gratis programma Fastone vooral voor de nieuwe leden, Leden kunnen ook enkele beelden meebrengen ter bespreking.

Vergeet ook niet eventueel 3 beelden voor tentoonstelling Rijstpekker

Portfolio 5 Hendrik Lefebre