Vrijdag 7 Januari 2022 clubavond vanaf 19.30 in ons lokaal Hulste

Programma

Onze leden met eventuele partner zijn vriendelijk en vrijblijvend uitgenodigd op deze eerste clubavond van het nieuwe werkjaar 2022. Er is voorzien van gratis drank met borrelhapje, om onze jaarlijkse algemene vergadering te starten. De bedoeling hiervan moet zijn 2022 te voorzien van programma’s, en eventuele toekomst plannen te bespreken onder onze aanwezige leden, het zijn de leden die het voor het zeggen hebben, alleen moet nagedacht worden over de uitvoerbaarheid.

Er is ook een Beamer voorzien, projectie op groot scherm als test, wij gaan gewoon de beelden van de laatste clubwedstrijd tonen en eventueel bespreken als er genoeg tijd is, anders word dit verplaatst naar latere datum. Ook niet vergeten 3 digitale beelden voor tentoonstelling in Café De Rijstpekker de foto’s worden gratis afgedrukt op 20x30cm

Een gelukkig Nieuwjaar is vervangen door Gelukkig een Nieuw jaar

De Voorzitter